Lynda_Design_Patterns_in_PHP

این دوره آموزشی محصول موسسه Lynda است.

سرفصل های دوره:

  • معرفی الگوی رکورد فعال
  • کاوش در مورد استفاده برای الگوی رکورد فعال
  • الگوی رکورد فعال در عمل
  • چالش: درخواست الگوی رکورد فعال
  • راه حل: درخواست الگوی رکورد فعال
  • الگوی آداپتور
  • معرفی الگوی آداپتور
  • کاوش در مورد استفاده از الگوی آداپتور
  • الگوی آداپتور در عمل
  • الگوی دکوراتور
  • معرفی الگوی دکوراتور
  • کاوش در مورد استفاده برای الگوی دکوراتور
  • الگوی دکوراتور در عمل
  • چالش: درخواست الگوی دکوراتور
  • راه حل: درخواست الگوی دکوراتور
  • الگوی کارخانه
  • معرفی الگوی کارخانه
  • کاوش در مورد استفاده از الگوی کارخانه
  • الگوی کارخانه در عمل
  • چالش: درخواست الگوی کارخانه
  • راه حل: درخواست الگوی کارخانه
  • اشیاء ساختگی
  • معرفی اشیاء ساختگی
  • کاوش در مورد استفاده از اشیاء ساختگی
  • اشیاء ساختگی در عمل
  • چالش: درخواست اشیاء ساختگی
  • راه حل: درخواست اشیاء ساختگی
  • الگوی مدل-مشخصات-کنترل
  • معرفی الگوی مدل-مشخصات-کنترل
  • کاوش در مورد استفاده برای الگوی مدل-مشخصات-کنترل
  • الگوی مدل-مشخصات-کنترل در عمل
  • چالش: درخواست الگوی مدل-مشخصات-کنترل
  • راه حل: درخواست الگوی مدل-مشخصات-کنترل
  • اقدام-دامنه-پاسخ الگو
  • معرفی اقدام-دامنه-پاسخ الگو
  • کاوش در مورد استفاده برای اقدام-دامنه-پاسخ الگوی
  • الگوی عمل-دامنه-پاسخ در عمل
  • چالش: درخواست اقدام-دامنه-پاسخ الگوی
  • راه حل: درخواست اقدام-دامنه-پاسخ الگوی
  • انتشار / الگوی مشترک
  • معرفی نشر / الگوی مشترک
  • کاوش در مورد استفاده برای انتشار / الگوی مشترک
  • الگوی / مشترک در عمل انتشار
  • چالش: درخواست انتشار / الگوی مشترک
  • راه حل: درخواست انتشار / الگوی مشترک
  • الگوی سینگلتون
  • معرفی الگوی سینگلتون
  • کاوش در مورد استفاده برای الگوی سینگلتون
  • الگوی استراتژی
  • معرفی الگوی استراتژی
  • کاوش در مورد استفاده برای الگوی استراتژی
  • الگوی استراتژی در عمل
  • چالش: درخواست الگوی استراتژی
  • راه حل: درخواست الگوی استراتژی
  • الگوی جدولدروازه داده ها
  • معرفی الگوی دروازه داده های جدول
  • کاوش در مورد استفاده برای جدول الگوی دروازه داده
  • الگوی دروازه داده های جدول در عمل
  • چالش: درخواست جدول الگوی دروازه داده
  • راه حل: درخواست جدول الگوی دروازه داده

عنوان دوره: Lynda Design Patterns in PHP
سطح: متوسط
مدت زمان: 1 ساعت و 9 دقیقه
نویسنده:  Keith Casey

توضیحات:

Write better PHP code by following these popular (and time-tested) design patterns. Developer Keith Casey introduces 11 design patterns that will help you solve common coding challenges and make your intentions clear to future architects of your application. Keith explores use cases for:
    Accessing data with the active record and table data gateway patterns
    Creating objects with the factory, singleton, and mock objects patterns
    Extending code with decorator and adapter patterns
    Structuring applications with MVC and Action-Domain-Responder patterns

    Introduction
    2m 54s
        Welcome
            55s 
        What you should know before watching this course
            1m 10s 
        Using the exercise files
            49s 
    1. The Active Record Pattern
    5m 56s
        Introducing the active record pattern
            2m 2s 
        Exploring a use case for the active record pattern
            1m 33s 
        The active record pattern in action
            1m 24s 
        Challenge: Apply the active record pattern
            34s 
        Solution: Apply the active record pattern
            23s 
    2. The Adapter Pattern
    4m 25s
        Introducing the adapter pattern
            1m 46s 
        Exploring a use case for the adapter pattern
            2m 1s 
        The adapter pattern in action
            38s 
    3. The Decorator Pattern
    4m 45s
        Introducing the decorator pattern
            1m 33s 
        Exploring a use case for the decorator pattern
            1m 22s 
        The decorator pattern in action
            48s 
        Challenge: Apply the decorator pattern
            28s 
        Solution: Apply the decorator pattern
            34s 
    4. The Factory Pattern
    5m 10s
        Introducing the factory pattern
            1m 30s 
        Exploring a use case for the factory pattern
            1m 24s 
        The factory pattern in action
            48s 
        Challenge: Apply the factory pattern
            31s 
        Solution: Apply the factory pattern
            57s 
    5. Mock Objects
    5m 7s
        Introducing mock objects
            2m 18s 
        Exploring a use case for mock objects
            1m 10s 
        Mock objects in action
            42s 
        Challenge: Apply mock objects
            31s 
        Solution: Apply mock objects
            26s 
    6. The Model-View-Controller Pattern
    8m 47s
        Introducing the model-view-controller pattern
            2m 30s 
        Exploring a use case for the model-view-controller pattern
            2m 37s 
        The model-view-controller pattern in action
            1m 0s 
        Challenge: Apply the model-view-controller pattern
            59s 
        Solution: Apply the model-view-controller pattern
            1m 41s 
    7. The Action-Domain-Response Pattern
    7m 16s
        Introducing the Action-Domain-Response pattern
            1m 43s 
        Exploring a use case for the Action-Domain-Response pattern
            1m 34s 
        The Action-Domain-Response pattern in action
            1m 11s 
        Challenge: Apply the Action-Domain-Response pattern
            48s 
        Solution: Apply the Action-Domain-Response pattern
            2m 0s 
    8. The Publish/Subscriber Pattern
    7m 2s
        Introducing the publish/subscriber pattern
            2m 4s 
        Exploring a use case for the publish/subscriber pattern
            1m 57s 
        The publish/subscriber pattern in action
            1m 6s 
        Challenge: Apply the publish/subscriber pattern
            51s 
        Solution: Apply the publish/subscriber pattern
            1m 4s 
    9. The Singleton Pattern
    4m 3s
        Introducing the singleton pattern
            1m 56s 
        Exploring a use case for the singleton pattern
            2m 7s 
    10. The Strategy Pattern
    5m 23s
        Introducing the strategy pattern
            1m 14s 
        Exploring a use case for the strategy pattern
            1m 34s 
        The strategy pattern in action
            1m 16s 
        Challenge: Apply the strategy pattern
            39s 
        Solution: Apply the strategy pattern
            40s 
    11. The Table Data Gateway Pattern
    6m 9s
        Introducing the table data gateway pattern
            1m 58s 
        Exploring a use case for the table data gateway pattern
            1m 48s 
        The table data gateway pattern in action
            1m 4s 
        Challenge: Apply the table data gateway pattern
            29s 
        Solution: Apply the table data gateway pattern
            50s 
    Conclusion
    2m 8s
        Next steps

حجم فایل: 140MB