Lynda_Foundations_of_Algebra_Pre-Algebra

در این آموزش تصویری با مبانی جبر و احتمالات آشنا می شوید. در این دوره عملیات جمع، تفریق، ضرب و تقسیم روی اعداد صحیح را می آموزید. همچنین نحوه ارزیابی عبارات ، کار با عبارات جبری ، توزیع اعداد مثبت و منفی ، نحوه اجرای عملیات و رفع چالش های پیش آمده در برنامه را مورد بررسی قرار می دهد.

این دوره آموزشی محصول موسسه Lynda است.

سرفصل های این دوره:

  • استفاده از فایل های چالش تمرین
  • اعداد صحیح اضافه کردن
  • مقدمه به اعداد صحیح
  • اضافه کردن اعداد صحیح را با همان نشانه
  • قدر مطلق
  • اضافه کردن اعداد صحیح با نشانه های مختلف
  • چالش: اضافه کردن اعداد صحیح
  • راه حل: اضافه کردن اعداد صحیح
  • کم کردن اعداد صحیح
  • شناسایی این قانون برای کم کردن اعداد صحیح
  • چالش: اعداد صحیح تفریق
  • راه حل: اعداد صحیح تفریق
  • ضرب و تقسیم اعداد صحیح
  • شناخت قواعد برای ضرب و تقسیم اعداد صحیح
  • سفارش از عملیات
  • و …

عنوان دوره: Lynda Foundations of Algebra: Pre-Algebra

مدت دوره: 2 ساعت و 39 دقیقه

نویسنده: Karin Hutchinson

توضیحات:

Lynda Foundations of Algebra: Pre-Algebra

Karin Hutchinson
2h 39m
Appropriate for all

Pre-algebra is the first step in high school math, forming the building blocks that lead to geometry, trigonometry, and calculus. This course will help you master the basics: from addition, subtraction, multiplication, and division to new types of numbers (integers and negative numbers) and concepts such as the order of operations and distribution.
This course includes practice challenges and worksheets, as well as tips for educators who are helping students master pre-algebra for Common Core. Karin Hutchinson also helps you evaluate, write, and simplify expressions, and solve word problems and complex algebraic expressions.
Topics include:
Adding integers
Subtracting
Multiplying and dividing
Understanding the order of operations
Evaluating expressions
Breaking down word problems and algebraic expressions
Distributing positive and negative numbers
Simplifying expressions
Introduction
2m 3s
Welcome
1m 7s
What you should know before watching this course
29s
Using the exercise challenge files
27s
1. Adding Integers
25m 51s
Introduction to integers
4m 1s
Adding integers with the same sign
3m 6s
Absolute value
2m 50s
Adding integers with different signs
10m 59s
Challenge: Add integers
36s
Solution: Add integers
4m 19s
2. Subtracting Integers
14m 14s
Identifying the rule for subtracting integers
9m 24s
Challenge: Subtract integers
40s
Solution: Subtract integers
4m 10s
3. Multiplying and Dividing Integers
5m 41s
Identifying the rules for multiplying and dividing integers
2m 8s
Challenge: Multiply and divide integers
25s
Solution: Multiply and divide integers
3m 8s
4. Order of Operations
23m 55s
Introduction to the order of operations using PEMDAS
5m 1s
Order of operations: Parentheses and exponents
3m 30s
Order of operations: Other grouping symbols
4m 31s
Challenge: Use the order of operations
29s
Solution: Use the order of operations
10m 24s
5. Evaluating Expressions
15m 57s
Using variables to translate algebraic expressions
2m 27s
Evaluating expressions by substituting for the variable
5m 15s
Evaluating expressions using a table of values
3m 9s
Challenge: Evaluate expressions
23s
Solution: Evaluate expressions
4m 43s
6. Word Problems and Algebraic Expressions
20m 27s
Introduction to common mathematical words
5m 4s
Writing algebraic expressions for real-world problems
4m 37s
More real-world problems
4m 35s
Challenge: Translate word problems into algebraic expressions
31s
Solution: Translate word problems into algebraic expressions
5m 40s
7. The Distributive Property
21m 15s
Proving the distributive property
1m 55s
Distributing a positive number
4m 29s
Distributing a negative number
5m 21s
Distributing a negative number: Problem 2
4m 28s
Challenge: Distribute a negative number
29s
Solution: Distribute a negative number
4m 33s
8. Simplifying Expressions
29m 17s
Introduction to like terms
3m 13s
Combining like terms
6m 6s
Simplifying expressions using the distributive property
4m 28s
Simplifying expressions with double distributive property
2m 55s
Challenge: Use the distributive property to combine like terms
35s
Solution: Use the distributive property to combine like terms
12m 0s
Conclusion
40s