آموزش کونگ فو

در این صفحه می خوانید:

آشنایی با کونگ فو

کونگ فو، (به چینی: مهارت)، پین‌ یین گونگ‌ فو، یک هنر رزمی، شکلی از ورزش با بعد معنوی ناشی از تمرکز و انضباط شخصی و شیوه‌ای عمدتاً غیرمسلحانه از دفاع شخصی می باشد. کونگ فو معمولا با کاراته یا تکواندو اشتباه گرفته می شود. اصطلاح کونگ فو همچنین می تواند به معنای آمادگی دقیق برای انجام هر تلاش ماهرانه ای بدون دخالت عقل یا احساسات باشد. اصطلاح کونگ فو از دو کاراکتر تشکیل شده است: اولی، کونگ (功)، می تواند به معنای کار ماهرانه، تمرین سخت یا تلاش باشد. دومی، فو (夫)، به معنای زمان صرف شده است. آنها با هم به معنای زمان صرف شده در کار ماهرانه، تلاش یا تمرین سخت هستند. این اصطلاح به هیچ وجه بیانگر کلیت هنرهای رزمی چینی نیست، اما از آنجایی که آموزش در هنرهای رزمی چینی مستلزم زمان زیاد و تمرین سخت است، این اصطلاح به نوعی برای توصیف تمرین هنرهای رزمی مورد استفاده قرار گرفت.

کونگ فو از زبان کانتونی می آید و در واقع به هر مهارتی اشاره دارد که از طریق سخت کوشی و تمرین زیاد بدست می آید. به عنوان یک هنر رزمی، کونگ فو در چین باستان به عنوان دفاع در برابر دشمنان استفاده می شد، ابتدا فقط توسط نخبگان و بعداً توسط شهروندان عادی چینی نیز تمرین می شد. کونگ فو از ضربات دست، بلوک و لگد تشکیل شده است، اما اگر این تکنیک قدیمی را یاد بگیرید، حالت های ساده، تنفس و مدیتیشن را نیز تمرین خواهید کرد.

تاریخچه کونگ فو

به عنوان یک هنر رزمی، تاریخ کونگ فو را می توان به سلسله ژو (1111-255 قبل از میلاد) و حتی قبل از آن نسبت داد. کونگ فو در مکانی به نام معبد شائولین سرچشمه گرفت، جایی که راهبان برای سلامتی و دفاع از خود در طول تلاش خود برای روشنگری، کونگ فو را تمرین می کردند. از کونگ فو برای تمرین توسط دائوئیست ها در قرن پنجم قبل از میلاد استفاده می شد. مواضع و اقدامات تجویز شده آن بر اساس مشاهدات دقیق آناتومی و فیزیولوژی اسکلتی و عضلانی انسان است و هماهنگی عضلانی زیادی را به کار می گیرد. حرکات مختلف در کونگ فو، که بیشتر آنها تقلیدی از سبک های مبارزه حیوانات هستند، از یکی از پنج وضعیت اصلی پا آغاز می شوند: حالت عادی عمودی و چهار وضعیت به نام های اژدها، قورباغه، اسب سواری و مار. صدها سبک دیگر کونگ فو وجود دارد و تکنیک های مسلح و غیرمسلح آن نیز توسعه یافته است. در نیمه دوم قرن بیستم ژانر جدیدی از فیلم‌های اکشن با محوریت تکنیک‌ها و فلسفه‌های کونگ فو پدیدار شد و به ترویج علاقه بین‌ المللی به این هنر کمک کرد.

اساطیر زیادی در مورد منشا کونگ فو وجود دارد. افسانه ها ادعا می کنند که خاستگاه هنرهای رزمی چینی را می توان به دوره سلسله شیا که حدود 4000 سال پیش روی داد. داستان‌های مربوط به سلسله شیا، اولین سلسله شناخته شده چین، بیشتر افسانه‌ای هستند تا واقعی.

کونگ فو بدون شک محبوبیت خود را مدیون بروس لی است. این بازیگر مشهور جهان متولد 27 نوامبر 1940 در سانفرانسیسکو یکی از نام های نمادین قرن بیستم به شمار می رود که در عمر کوتاه 32 ساله خود به موفقیت های بسیاری دست یافت. او علاوه بر اینکه یک هنرپیشه چیره دست بود، به عنوان کارشناس هنرهای رزمی نیز در صفحات تاریخ جای گرفت. لی که در هنگ کنگ بزرگ شد، پس از یک دعوای خیابانی که در آن به شدت مورد ضرب و شتم قرار می گیرد، جاه طلبی خود را پیدا می کند. او شروع به یادگیری هنرهای رزمی مانند کونگ فو و وینگ چون می کند.

آموزش آنلاین کونگ فو

اولین بار چه کسی کونگ فو را شروع کرد؟

خاستگاه کونگ فو به عنوان یک هنر رزمی حداقل به دوران ژو (1111-255 قبل از میلاد) بر می گردد. به عنوان یک تمرین، این کار توسط دائوئیست ها در قرن پنجم قبل از میلاد انجام شد.

آموزش کونگ فو

بسیاری از مردم بر این باورند که هدف نهایی کونگ فو یا هر هنر رزمی دفاع شخصی است. با این حال، کونگ فو فراتر از جنگیدن را شامل می شود. کونگ فو در واقع هنری است، هنری که هدف آن بهبود جسمانی، ذهن، شخصیت و روحیه فرد است. می توانید آن را به عنوان یک تجربه متحول کننده در نظر بگیرید.

بیایید در مورد خاستگاه کونگ فو، جایگاه آن در فرهنگ عامه و اینکه چرا توانایی هماهنگ کردن ذهن و بدن مفید است، بدانیم.

فواید تمرین کونگ فو

در نگاه اول، هر هنر رزمی مانند کونگ فو ممکن است فقط یک مبارزه یا یک تجربه بدنی به نظر برسد، اما فراتر از آن است و ذهن، روح و بدن را به هم متصل می کند.

1. افزایش قدرت بدنی و تناسب اندام

ضربات مشت و لگد به طور مداوم در کونگ فو تمرین می شود تا قدرت بدنی و تناسب اندام ایجاد شود. این تمرینات به ورزش کاران کمک می کند تا انعطاف پذیرتر و قوی تر شوند.

تمرین منظم کونگ فو می تواند سلامت فرد را از راه های مثبتی مانند کاهش فشار خون، بهبود گردش خون، تقویت سیستم ایمنی و کاهش استرس بهبود بخشد. کونگ فو همچنین می تواند عزت نفس، خلاقیت و نظم را تقویت کند. کونگ فو می‌تواند به تاخیر عواقب پیری کمک کند.

2. بهبود تعادل و هماهنگی

با توجه به تمرین مکرر مشت و لگد، تمرین کونگ فو به تقویت تعادل و هماهنگی کمک می کند. برای اینکه این حرکات با موفقیت اجرا شوند، تعادل و هماهنگی کافی لازم است.

ورزشکاران می‌ توانند با تمرین کافی قوی‌ تر، انعطاف‌ پذیرتر و متعادل‌ تر شوند، که عملکرد آنها را در هر فعالیت بدنی که انجام می‌دهند بهبود می‌ بخشد. علاوه بر این، آنها از بهبود گردش خون و کاهش فشار خون سود می‌ برند که می‌ تواند سلامت عمومی آنها را بهبود بخشد.

3. افزایش قدرت و استقامت در پاها

با توجه به تکرار مداوم ضربات مشت و لگد، تمرین کونگ فو قدرت و استقامت پا را بهبود می بخشد.

پاهای ورزشکار در نتیجه این تمرین انعطاف پذیرتر و قوی تر می گردد که گردش خون را نیز بهبود می بخشد و تنش را کاهش می دهد.

4. بهبود تمرکز

تمرکز و توجه با تمرین کونگ فو با تعادل ذهن و بدن افزایش می یابد. آرامش درونی را تشویق می کند، سطح استرس را کاهش می دهد، توجه را تحریک می کند و تمرکز را بهبود می بخشد.

در نتیجه، تمرین‌ کنندگان وضوح ذهنی، قضاوت بهتر، سطح توجه و آگاهی بیشتر و خستگی کمتری را در طول مطالعه طولانی یا جلسات کاری نشان می‌ دهند. علاوه بر این، آنها بهتر می توانند روی کار خود تمرکز کنند بدون اینکه توسط صداها یا حرکات بیرونی منحرف شوند.

یادگیری کونگ فو

5. بهبود وضوح ذهنی و خودکنترلی

تمرین کونگ فو یک مسیر سازنده برای رشد خود ذهنی و جسمی ما ارائه می دهد که وضوح ذهنی و خودکنترلی را افزایش می دهد. ارزش‌های احترام، هماهنگی، عدالت و اعتماد به نفس که کونگ فو در ما برمی‌انگیزد برای موفقیت در جامعه آشفته امروزی بسیار مهم است. با افزایش تمرکز، کاهش استرس، و افزایش تمرکز، تمرین کونگ فو به مردم کمک می کند واضح تر فکر کنند. همچنین با ترویج خویشتن داری، انضباط و کنترل عاطفی، خودکنترلی را افزایش می دهد.

6. افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس

تمرین کونگ فو اعتماد به نفس و عزت نفس را افزایش می دهد زیرا مسیر مثبتی را برای رشد روحی و جسمی ما فراهم می کند. به ما درس هایی از احترام، هماهنگی، انصاف و اتکا به خود می آموزد که برای موفقیت در هر جامعه ای ضروری است.

با تمرین منظم کونگ فو، می‌توانیم حس اعتماد به نفس قوی‌تری نسبت به خود ایجاد کنیم، زیرا از نقاط قوت و ضعف خود بیشتر آگاه می‌ شویم. ما همچنین از اینکه چگونه اعمالمان بر دیگران اطرافمان تأثیر می گذارد آگاه تر می شویم که به افزایش سطح همدلی ما نسبت به دیگران در جامعه کمک می کند. این افزایش آگاهی می تواند منجر به عزت نفس بیشتر شود زیرا همه چیزهایی را که باید به دنیای اطراف خود ارائه دهیم را می شناسیم.

7. افزایش چابکی و تعادل

با توجه به تمرینات مکرر مشت و لگد، تمرین کونگ فو به افزایش چابکی و تعادل کمک می کند. این تمرینات انعطاف پذیری و قدرت عضلانی بدن را بهبود می بخشد.

ورزشکارانی که کونگ فو یاد می گیرند، به دلیل بدن بهبود یافته، چابکی و تعادل بیشتری دارند. علاوه بر این، به دلیل افزایش قدرت و انعطاف پذیری نسبت به قبل از تمرین، آمادگی بیشتری برای دفاع از خود در برابر هرگونه تهدید احتمالی دارند.

8. توانایی دفاع از خود

مزایای تمرین کونگ فو برای دفاع شخصی عبارتند از:

  • بهبود قدرت و آمادگی جسمانی
  • هماهنگی، چابکی و تعادل بهتر
  • ظرفیت بهبود یافته برای دفاع شخصی در برابر مهاجمان
  • افزایش اعتماد به نفس نسبت به ظرفیت خود برای محافظت از خود در شرایط تهدید

9. افزایش آگاهی از بدن در حرکت

تمرین کونگ فو صدها هزار کانال مغزی حسی و حرکتی را باز می کند و آگاهی از بدن متحرک را افزایش می دهد. افراد به دلیل افزایش آگاهی، بهتر می توانند درک کنند که بدنشان چگونه رفتار می کند، واکنش نشان می دهد و با محیط اطراف خود درگیر می شود. علاوه بر این، یادگیری کونگ فو به کاهش سطح استرس و افزایش تعادل و هماهنگی کمک می کند. همچنین ثابت شده است که تمرین کونگ فو عوامل خطر بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

نظرتون درباره این نوشته چیه؟ عالیه بد نیست خوب نبود