Lynda_Foundations_of_Algebra_Solving_Equations

این دوره نحوه حل معادلات جبر و احتمالات را آموزش می دهد. در این آموزش تصویری جبرو احتمالات دوره دبیرستان را به صورت کامل می آموزید. این دوره جمع و تفریق معادلات ، حل یک معادله درجه 2 ، ضرب و تقسیم معادلات و حل چند جمله ای ها را آموزش می دهد. در ادامه نحوه ریشه‌یابی معادلات چندجمله‌ای ، حل عددی معادله دیفرانسیل ، نحوه گرفتن قدر مطلق ، روشهای سریع تست زنی را نیز فرا خواهید گرفت.
این دوره آموزشی محصول موسسه Lynda است.

سرفصل های دوره:

  • نحوه حل معادلات
  • بررسی اصول اولیه معادله
  • حل بخش هایی از یک معادله به صورت مجزا
  • کار با متغیرها در معادله
  • قوانین جبر بولی
  • نحوه حل معادله درجه 2
  • نحوه استفاده از داده های اعشاری
  • جمع و تفریق معادله
  • نحوه تفریق معادلات
  • نحوه جمع معادلات
  • تفریق معادلات با استفاده از داده های اعشاری
  • نحوه ضرب معادلات
  • حل معادلات با استفاده از ضرب اعداد منفی
  • حل معادلات با استفاده از ضرب اعداد مثبت
  • حل یک معادله درجه 2
  • نحوه حل چند جمله ای ها
  • ریشه‌یابی معادلات چندجمله‌ای
  • توسعه الگوریتم حل ترکیبی دومرحله ای
  • حل عددی معادله دیفرانسیل
  • تقریب عددی به منظور توزیع معادلات
  • حل معادلات با اعشار
  • نحوه پاک کردن اعشار در معادلات
  • حل معادلات هم مخرج
  • حل معادلات با مخرج مخالف
  • معرفی راه حل جهانی برای معادلات عددی و تحت اللفظی
  • حل معادله دیفرانسیل معمولی
  • نحوه گرفتن قدر مطلق
  • حل معادلات قدر مطلق
  • روشهای سریع تست زنی
  • و…

عنوان دوره: Lynda Foundations of Algebra: Solving Equations
مدت زمان: 4 ساعت و 40 دقیقه
نویسنده: Karin Hutchinson


توضیحات:

Lynda Foundations of Algebra: Solving Equations

Karin Hutchinson
4h 40m
Appropriate for all

This course covers the foundational concepts in algebra that students need to solve equations. It supports Common Core State Standards for grades 7'12. Karin Hutchinson starts with one-step addition, subtraction, multiplication, and division equations, then progresses to multistep equations and equations featuring fractions and decimals. Next, she explores equations with variables on both sides and absolute value equations. Along the way, she provides practice challenges and step-by-step solutions so students can check their knowledge. Finally, for students who are still struggling, Karin provides a seven-step organizer that acts as a guide to solving any equation with ease.
Topics include:
Isolating variables
Keeping equations balanced
Solving addition and subtraction equations
Solving multiplication and division equations
Solving equations that involve the distributive property
Solving two-step and multistep equations
Solving equations with decimals and fractions
Solving equations with variables on both sides
Understanding literal equations
Solving absolute value equations

Introduction
2m 10s
Welcome
1m 4s
What students should know before taking this course
38s
Using the exercise files
28s
1. Introduction to Solving Equations
6m 52s
Exploring the basics parts of an equation
1m 33s
Isolating the variable in an equation
1m 10s
Using opposite operations when solving equations
2m 39s
Keeping equations balanced
1m 30s
2. Addition Equations
19m 29s
Solving addition equations by adding a positive number
3m 51s
Solving addition equations by adding a negative number
5m 53s
Solving addition equations using decimals
2m 16s
Challenge: Solve addition equations
48s
Solution: Solve addition equations
6m 41s
3. Subtraction Equations
15m 47s
Solving subtraction equations by subtracting a positive number
2m 15s
Solving subtraction equations by subtracting a negative number
3m 16s
Solving subtraction equations using decimals
3m 29s
Challenge: Solve subtraction equations
37s
Solution: Solve subtraction equations
6m 10s
4. Multiplication Equations
14m 33s
Understanding multiplication equations
2m 19s
Solving multiplication equations using negative numbers
1m 13s
Solving multiplication equations with a fraction as the coefficient
2m 59s
Challenge: Solve multiplication equations
52s
Solution: Solve multiplication equations
7m 10s
5. Division Equations
10m 44s
Solving division problems
2m 3s
Solving division problems with fractions
2m 23s
Challenge: Solve division problems
46s
Solution: Solve division problems
5m 32s
6. Two-Step Equations
21m 57s
Steps for solving a two-step equation
3m 44s
Solving a two-step equation
1m 56s
Solving a two-step equation with a fraction as the coefficient
2m 43s
Solving a two-step equation when you must combine like terms first
2m 43s
Challenge: Solve two-step equations
41s
Solution: Solve two-step equations
10m 10s
7. Solving Multistep Equations with the Distributive Property
22m 43s
Solving multistep equations using the distributive property
3m 16s
Solving multistep equations using the distributive property and combining like terms
3m 23s
Solving multistep equations with the double distributive property
3m 39s
Challenge: Solve multistep equations with the distributive property
50s
Solution: Solve multistep equations with the distributive property
11m 35s
8. Solving Equations with Decimals
28m 5s
Solving equations with decimals by clearing the decimals
10m 5s
Solving equations with decimals using the distributive property
5m 59s
Challenge: Solve equations with decimals
46s
Solution: Solve equations with decimals
11m 15s
9. Solving Equations with Fractions
29m 44s
Solving equations with fractions that have the same denominator
5m 18s
Solving equations with fractions that have different denominators
4m 46s
Solving equations with fractions using the distributive property
3m 45s
Challenge: Solve equations with fractions
1m 9s
Solutions: Solve equations with fractions
14m 46s
10. Solving Literal Equations
18m 37s
Introduction to literal equations
3m 28s
Literal equations and fractions
4m 19s
Solving more advanced literal equations
2m 18s
Challenge: Solve literal equations
47s
Solutions: Solve literal equations
7m 45s
11. Equations with Variables on Both Sides
20m 19s
Solving equations with variables on both sides
4m 35s
Solving equations with variables on both sides using the distributive property
3m 33s
Challenge: Solve equations with variables on both sides
44s
Solution: Solve equations with variables on both sides
11m 27s
12. Solving Multistep Equations
25m 13s
Using an organizer to solve multistep equations
8m 50s
Challenge: Use an organizer to solve multistep equations
41s
Solution: Use an organizer to solve multistep equations
15m 42s
13. Solving Absolute Value Equations
44m 2s
Introduction to absolute value equations
3m 59s
Solving absolute value equations
4m 46s
Solving absolute value equations by isolating the absolute value expression
4m 48s
Exploring absolute value equations that have no solutions
6m 44s
Solving absolute value equations that have one solution
6m 53s
Challenge: Solve absolute value equations
43s
Solutions: Solve absolute value equations
16m 9s
Conclusion
37s
Next steps
37s