آموزش وردپرس

در این صفحه می خوانید:

وردپرس چیست؟

وردپرس (WordPress) یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) مبتنی بر پی اچ پی و مای اس کیو ال است که معمولاً همراه با سرورهای پایگاه داده مای اس کیو ال (MySQL) یا ماریا دی بی و نیز از موتور پایگاه داده اس کیو لایت (SQLite) استفاده می شود. وردپرس شامل ویژگی هایی از جمله معماری افزونه و سیستم تم است. وردپرس بیشتر با وبلاگ نویسی مرتبط است، اما برای پشتیبانی از انواع مطالب وب از جمله لیست های پست و انجمن ها، گالری های مدیا، سایت های عضویت، سیستم های مدیریت یادگیری (LMS) و فروشگاه های آنلاین تکامل یافته است.

وردپرس در بیش از 60 میلیون وب سایت از جمله 33.6 درصد از 10 میلیون وب سایت برتر تا آوریل 2019 استفاده می شود. وردپرس یکی از محبوب ترین سلوشن های مدیریت محتوای سیستم (CMS) مورد استفاده است. WordPress همچنین برای سایر دامنه های کاربردی مانند سیستم های نمایش فراگیر (PDS) استفاده شده است.

وردپرس باید بر روی یک وب سرور، یا بخشی از یک سرویس میزبانی اینترنت مانند WordPress.com یا رایانه ای که بسته نرم افزاری WordPress.org را اجرا می کند، نصب شود تا بتواند به عنوان میزبان شبکه باشد. از کامپیوتر محلی ممکن است برای اهداف تست و یادگیری تک کاربر استفاده شود.

تاریخچه وردپرس

WordPress برای اولین بار در سال 2003 به عنوان تلاش مشترک بین Matt Mullenweg و Mike Little به عنوان شاخه b2 / cafelog منتشر شد. کریستین سلک ترملو، یکی از دوستان مولنویگ، نام وردپرس را پیشنهاد کرد. در سال 2004 شرایط مجوز برای بسته رقابتی Movable Type توسط Six Apart تغییر یافت که در نتیجه بسیاری از کاربران با نفوذ آن به WordPress مهاجرت کردند.

تا اکتبر 2009، گزارش CMS MarketShare از اوپن سورس به این نتیجه رسید که وردپرس از بیشترین قدرت برند در هر سیستم مدیریت محتوای اوپن سورس برخوردار است. از ژوئن سال 2019، WordPress توسط 60.8٪ از کل وب سایت هایی که سیستم مدیریت محتوای آن شناخته شده است، استفاده می شود.

زبان توسعه وردپرس چیست؟

وردپرس (WordPress) یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) مبتنی بر زبان پی اچ پی و مای اس کیو ال است.

معرفی پی اچ پی (PHP)

پی اچ پی (PHP) یک زبان برنامه نویسی عمومی است که به ویژه برای توسعه وب مناسب است. این زبان برنامه نویسی بر پایه زبان سی (C) نوشته شده و یک زبان Cross-Platfrom است و بر روی سیستم عامل های مختلف (ویندوز، لینوکس، یونیکس، مک و غیره) قابل اجرا است و همچنین قابلیت نصب آن به صورت شل جداگانه بر روی تقریباً تمامی سیستم‌ عامل و پلتفرم‌ وجود دارد. پی اچ پی تقریبا با تمام سرورهای مورد استفاده امروز (آپاچی، IIS و غیره) سازگار است و از طیف گسترده ای از پایگاه داده نیز پشتیبانی می کند. کد های پی‌ اچ‌ پی توسط وب سروری که پی‌ اچ ‌پی روی آن نصب باشد، تفسیر می‌شوند. دستور های این زبان می‌ توانند به صورت مستقیم در درون کدهای اچ تی ام ال (HTML) قرار گیرند.

ویژگی های وردپرس

وردپرس کارخانه ای است که باعث ایجاد صفحات وب می شود. محتوا را ذخیره می کند و کاربر را قادر به ایجاد و انتشار صفحات وب می کند و نیازی به چیزی فراتر از یک دامنه و یک سرویس میزبانی ندارد. معماری آن شامل یک کنترلر فرانت اند است و کلیه درخواست های URI غیر استاتیک را به یک فایل PHP واحد که URI را تجزیه کرده و صفحه هدف را مشخص می کند، مسیریابی می کند. این امر به پشتیبانی از مجوزهای قابل خواندن بیشتر برای انسان کمک می کند.

تم ها

تم های وردپرس به طور کلی به دو دسته رایگان و پولی تقسیم می شوند. بسیاری از مضامین رایگان در دایرکتوری تم وردپرس وجود دارند و تم های پولی برای خرید از بازارها و توسعه دهندگان وردپرس در دسترس هستند. کاربران WordPress همچنین ممکن است تم های سفارشی خود را ایجاد و توسعه دهند.

پلاگین ها

معماری پلاگین وردپرس به کاربران امکان می دهد ویژگی ها و کارایی یک وب سایت یا وبلاگ را گسترش دهند. از ژانویه سال 2020، WordPress.org دارای 55487 افزونه در دسترس است که هر یک از آنها عملکرد ها و ویژگی های سفارشی را در اختیار کاربران قرار می دهد تا بتوانند سایت های خود را متناسب با نیازهای خاص خود تنظیم کنند. برای سفارشی سازی از سئو (SEO) گرفته تا پرتال های کلاینت و سیستم های مدیریت محتوا، از ویژگی های پلاگین استفاده می کنند.

همه افزونه های موجود همیشه پس از آپدیت پایدار نیستند و در نتیجه ممکن است به درستی کار نکنند. اکثر افزونه ها از طریق خود وردپرس یا با دانلود و نصب فایل ها به صورت دستی از طریق FTP یا از طریق داشبورد وردپرس در دسترس هستند. با این حال، بسیاری از اشخاص ثالث افزونه ها را از طریق وب سایت های خود ارائه می دهند.

برنامه موبایل

برنامه های تلفن برای وردپرس برای WebOS، اندروید، آی او اس (iOS)، ویندوز فون و BlackBerry وجود دارد. این برنامه ها گزینه هایی مانند اضافه کردن پست ها و صفحات جدید وبلاگ، کامنت، تعدیل نظرات، پاسخ دادن به نظرات علاوه بر امکان مشاهده آمار را نیز دارند.

دسترسی

تیم قابلیت دسترسی WordPress تلاش کرده است تا قابلیت دستیابی به وردپرس اصلی و همچنین پشتیبانی از شناسایی واضح و مضامین قابل دسترسی را بهبود بخشد. تیم دسترسی وردپرس پشتیبانی مداوم آموزشی درباره دسترسی به وب و طراحی فراگیر ارائه می دهد.

شبکه وردپرس (Multisite)

Multisite یک ویژگی قدرتمند وردپرس است که از هنگامی که فعال شده، شما را قادر به ایجاد یک شبکه از وب سایت ها می کند که با نصب یک وردپرس اجرا می شوند. درواقع شبکه multisite مجموعه ای از وب سایت هایی است که همه از یک وردپرس، پایگاه داده، پلاگین ها و تم ها استفاده می کنند. هر سایت در یک شبکه، سایت های مجازی هستند، به این معنی که دایرکتوری های خود را بر روی سرور خود ندارند، هرچند آنها دایرکتوری های جداگانه ای برای آپلود رسانه ها و جداول جداگانه در پایگاه داده دارند.

با Multisite، شما می توانید وب سایت های زیادی را در شبکه خود داشته باشید. شما می توانید سایت های جدیدی بلافاصله ایجاد کنید و آنها را با استفاده از همان نام کاربری و رمز عبور مدیریت کنید. شما حتی می توانید به کاربران دیگر اجازه ثبت نام و ایجاد وبلاگ در دامنه خود دهید.

ویژگی های دیگر

WordPress همچنین دارای مدیریت پیوند یکپارچه است. فیلترهای اتوماتیک نیز گنجانده شده اند، و قالب بندی استاندارد شده و یک ظاهر طراحی متن را در پست ها ارائه می دهند (به عنوان مثال، تبدیل نقل قول های منظم به نقل های هوشمند).

WordPress همچنین از استانداردهای Trackback و Pingback برای نمایش پیوندها به سایت های دیگر که خودشان با یک پست یا مقاله پیوند دارند پشتیبانی می کند. پست های وردپرس را می توان در HTML ویرایش کرد، با استفاده از ویرایشگر ویژوال، یا با استفاده از تعدادی پلاگین که امکان ویرایش متنوع را فراهم می کند.

ساختار وردپرس

همانطور که در ابتدا اشاره کردیم، وردپرس با استفاده از زبان PHP ساخته شده است. سیستم مدیریت محتوا وردپرس دارای دو ویژگی فوق العاده است. ویژگی اول پلاگین محور بودن این سیستم است. وجود پلاگین های متعدد در این سیستم باعث شده است تا کاربران بتواند به راحتی انواع و اقسام ویژگی را در عرض چند ثانیه به وبسایت خود اضافه نمایند. ویژگی دومی که باعث محبوبیت هر چه بیشتر این سیستم مدیریت محتوا شده قالب محور بودن آن است. وجود قالب ها و تم های مختلف برای وردپرس باعث شده تا کاربران این سیستم در سراسر جهان انواع وبسایت را با قالب های مختلف ساخته و از آن استفاده نمایند.

قالب وردپرس

قالب وردپرس فایل هایی هستند که با یکدیگر کار می کنند تا طراحی و قابلیت یک سایت وردپرس را ایجاد کنند. هر قالب ممکن است متفاوت باشد و گزینه های بسیاری را به مالکان سایت برای تغییر ظاهر وب سایت ارائه دهد. تم وردپرس تمام ظاهر front end وب سایت وردپرس شما را فراهم می کند. بیشتر قالب های وردپرس طراحی کلی یا استایل سایت، استایل فونت، رنگ ها، مکان های ویجت، طرح بندی های صفحه (یا قالب)، استایل برای پست های وبلاگ و آرشیوهای وبلاگ، جزئیات استایل های اضافی را فراهم می کند.

چرا باید یک تم وردپرس ایجاد کنید؟

  • ایجاد ظاهر منحصر بفرد برای سایت وردپرس
  • برای استفاده از قالب ها، تگ های قالب و WordPress Loop برای تولید ظاهر و نتایج مختلف وب سایت
  • برای ارائه قالب های جایگزین برای ویژگی های خاص سایت، مانند صفحات دسته بندی و صفحات نتیجه جستجو
  • برای تغییر سریع بین دو طرح بندی سایت، یا برای استفاده از یک قالب یا تغییر سبک برای مالکان سایت
  • استایل ها و فایل های قالب را از فایل های سیستم جدا می کند تا سایت بدون تغییرات شدید در نمایش بصری سایت ارتقا یابد.
  • سفارشی سازی قابلیت سایت منحصر به فرد برای تم
  • تغییر سریع طراحی ویژوال و طرح بندی یک سایت وردپرس
  • حذف نیاز یادگیری CSS، HTML و PHP برای داشتن ظاهر زیبای سایت

پلاگین های وردپرس

پلاگین یک تکه نرم افزاری است که شامل یک گروه از توابع است که می تواند به یک وب سایت وردپرس افزوده شود. آنها می توانند قابلیت های سایت را گسترش دهند یا ویژگی های جدیدی را به وب سایت های وردپرس اضافه کنند. پلاگین وردپرس در زبان برنامه نویسی پی اچ پی نوشته شده و با وردپرس ادغام شده است. آنها باعث می شوند کاربران بدون استفاده از یک خط کدنویسی، ویژگی هایی را به وب سایت خود اضافه کنند.

علاوه بر پلاگین های رایگان، تعداد زیادی از پلاگین های تجاری شگفت انگیز موجود در شرکت ها و توسعه دهندگان شخص ثالث وجود دارد. به عنوان یک مدیر سایت، شما می توانید پلاگین ها را از قسمت مدیریت نصب / حذف کنید. شما همچنین می توانید آنها را با استفاده از یک کلاینت FTP دانلود کنید و آنها را به صورت دستی نصب کنید. از آنجا که اکثریت پلاگین ها رایگان هستند، توجه داشته باشید که معمولا پشتیبانی فنی نمی شوند. به همین دلیل هنگام انتخاب آنچه که می خواهید در سایت خود نصب کنید، مراقب باشید.

کاربرد وردپرس

با استفاده از وردپرس قادر به ساخت انواع وب سایت اعم از سایت های فروشگاهی، شرکتی، سازمانی و ... خواهید بود. شما با استفاده از وردپرس می توانید یک وبسایت را در کمتر از 24 ساعت ساخته و آن را در معرض دید قرار دهید. اگر چیزی در مورد وردپرس می دانید، ممکن است بدانید که به عنوان یک بستر وبلاگ نویسی آغاز شده است. ایجاد یک بلاگ وردپرس با استفاده از ویژگی های پیش فرض این سیستم کاملاً امکان پذیر است.

با این حال، اگر می خواهید وبلاگ شما واقعاً موفق باشد، مواردی وجود دارد که ممکن است شما نیاز داشته باشید:

  • یک موضوع وبلاگ نویسی. با این کار سایت شما از نگاه و چیدمان مناسب وبلاگ استفاده می کند. به معنای واقعی کلمه هزاران گزینه برای انتخاب وجود دارد، بسیاری از آنها برای موضوعات خاص طراحی شده اند.
  • برخی از افزونه های اساسی عملکردهای مفیدی را به وبلاگ شما اضافه می کنند و توصیه می شود حداقل چند مورد را انتخاب کنید.

این واقعاً تمام چیزهایی است که شما برای اجرای یک وبلاگ موفق در وردپرس نیاز دارید. به علاوه، می توانید آن را با گذشت زمان گسترش دهید، ویژگی های جدیدی را اضافه کنید و حتی آن را در کنار یکی دیگر از انواع وب سایت های تحت پوشش زیر نگه دارید.

ایجاد شبکه های اجتماعی با بادی پرس

وردپرس آسان ترین راه استفاده از پلتفرم برای ساختن شبکه اجتماعی خود با استفاده از افزونه رایگان BuddyPress است. وردپرس فوق العاده انعطاف پذیر است و به زیبایی با هر نوع وب سایت وردپرس ادغام می شود. با آن می توانید سایت وردپرس خود را به یک شبکه اجتماعی تبدیل کنید که به شما امکان ایجاد جامعه آنلاین خود را می دهد. برخی از ویژگی های یک وب سایت BuddyPress به شرح زیر است:

  • کاربران می توانند در وب سایت ثبت نام کنند.
  • کاربران قادر خواهند بود پروفايل هاي کاربري را توسعه دهند.
  • جریان فعالیت ها به کاربران اجازه می دهد تا به روز رسانی های سایت دسترسی داشته باشند.
  • شما قادر به ایجاد sub-communities با گروه های کاربری خواهید بود.
  • کاربران می توانند یکدیگر را به عنوان دوستان اضافه کنند.
  • کاربران می توانند پیام های خصوصی را به یکدیگر ارسال کنند.
  • قابلیت BuddyPress را می توان با استفاده از پلاگین های شخص ثالث گسترش داد.
  • با هر تم استاندارد WordPress کار می کند.
  • می توان با سایت وردپرس موجود خود آن را راه اندازی کرد.

وردپرس و سئو

بهینه سازی موتور جستجو یا سئو (SEO)، فرایند افزایش کیفیت و کمیت ترافیک وب سایت و جهت افزایش بازدید کاربران موتور جستجوگر وب است. جستجوگرها ممکن است انواع مختلف جستجو، از جمله جستجوی تصویر، ویدیو، دانشگاهی، اخبار و موتورهای جستجو خاص صنعت را هدف قرار دهد.

موفقیت سئو یک پدیده یک شبه نیست، برای موفقیت باید به وقت و صبر اختصاص دهید. بسیار مهم است که در بالای آخرین تغییرات در الگوریتم های Google بمانید و راهکاری را تهیه کنید که اهداف خاص شما را برآورده سازد. اگرچه بخش بزرگی از آن، این فراتر از آنالیز کلمات کلیدی ساده است و تناسب حضور کلی وب شما را در نظر می گیرد.

وردپرس فرایند بسیار خوبی در هدایت کاربران به سایت شما انجام می دهد. اما هنوز هم کارهای دیگری وجود دارد که می توانید سایت خود را در موتورهای جستجو و شبکه های رسانه های اجتماعی قابل دیده شدن کنید. دوره های آموزش سئو برای وردپرس در سایت قرار داده شده است و می توانید با مراجعه به این دوره ها از صفر تا صد اصول سئو را فرا بگیرید.

وردپرس و کسب و کار

کسب و کار (Business) فعالیتی است که با تولید یا خرید و فروش کالاها و یا خدمات زندگی خود را می سازید و یا درآمد کسب می کنید. به عبارت ساده تر، "هرگونه فعالیت یا شرکتی است که برای سودآوری انجام می شود. انسان ها به طور مداوم در فعالیت های خاصی به منظور رفع نیازهای نامحدود خود، فعالیت می کنند. امروزه کسب و کار بخش مهمی از دنیای مدرن شده است. کسب و کار یک فعالیت اقتصادی است که با تولید و توزیع کالا و خدمات مداوم و منظم برای رضایت خواسته های انسانی مرتبط است.

برای هر گونه فعالیت تجاری راه اندازی وب سایت یکی از موارد ضروری برای بهتر دیده شدن و تسهیل روند فروش است. از این رو می توانید با هزینه کم یا به صورت رایگان توسط وردپرس وب سایت کسب و کار خود را راه اندازی کنید. دوره های کسب و کار توسط وب سایت وردپرس در سایت قرار داده شده است. در جهت ارتقا کسب و کار و راه اندازی آسان وبسایت خود می توانید از این دوره ها استفاده کنید.

امنیت وردپرس

آموزش امنیت وردپرس

وردپرس خود یک پلتفرم بسیار امن است. با این حال، با استفاده از یک پلاگین امنیتی که بسیاری از شیوه های امنیتی خوب را اجرا می کند، به اضافه کردن امنیت و فایروال اضافی به سایت شما کمک می کند. افزونه All In One WordPress Security امنیت وردپرس را به سطح کاملا جدیدی می رساند. این پلاگین با بررسی آسیب پذیری ها و همچنین اجرا و پیاده سازی آخرین روش ها و تکنیک های توصیه شده ایمنی سازی وردپرس، خطرات را کاهش می دهد.

پلاگین All In One WordPress Security سرعت سایت را پایین نمی آورد و 100% رایگان می باشد. سرویس میزبانی وردپرس شما مهمترین نقش را در امنیت سایت وردپرس شما ایفا می کند. سرور های میزبانی مشترک مانند BlueHost یا Siteground اقدامات اضافی را برای محافظت از سرور خود در برابر تهدیدات رایج انجام می دهند.

با این حال، در سرور میزبانی مشترک شما منابع سرور را با بسیاری از مشتریان دیگر به اشتراک می گذارید. استفاده از سرویس میزبانی وردپرس مدیریت شده یک پلتفرم امن تر برای وب سایت شما فراهم می کند. این سرویس پشتیبان گیری خودکار، به روز رسانی خودکار وردپرس و تنظیمات امنیتی پیشرفته تر برای محافظت از وب سایت شما را فراهم می کند. امنیت صرفا در مورد حذف خطر نیست، بلکه در مورد کاهش خطر نیز هست. به عنوان یک مالک وبسایت، برای ارتقای امنیت وردپرس خود می توانید کارهای زیادی انجام دهید، از جمله:

  • همیشه وردپرس خود را به روزرسانی کنید.
  • استفاده از رمز عبور قوی و منحصر به فرد نه فقط برای منطقه مدیریت وردپرس، بلکه برای حساب های FTP، پایگاه داده، حساب میزبانی وردپرس و آدرس ایمیل کاری
  • نصب پلاگین پشتیبان گیری وردپرس برای restore اطلاعات
  • نصب پلاگین Sucuri Scanner برای نظارت و حسابرسی
  • استفاده از فایروال نرم افزار وب (WAF) برای متوقف سازی فایروال تمام ترافیک مخرب قبل از دست یابی به وب سایت
  • غیر فعال کردن ویرایش فایل
  • غیر فعال کردن اجرای فایل پی اچ پی در دایرکتوری های خاص وردپرس
  • تغییر پیشوند پایگاه داده وردپرس
  • غیر فعال کردن Indexing و Browsing دایرکتوری
  • غیر فعال کردن XML-RPC در وردپرس
  • خروج از سایت خودکار کاربران Idle
  • افزودن سوالات امنیتی در صفحه ورود وردپرس

طراحی پوسته وردپرس

کاربران WordPress ممکن است تم های متفاوتی را نصب کنند. تم ها به کاربران امکان می دهد بدون تغییر در کد اصلی یا محتوای سایت، ظاهر و عملکرد وب سایت وردپرس را تغییر دهند. هر وب سایت وردپرس نیاز به حداقل یک تم دارد و هر تم باید با استفاده از استانداردهای وردپرس که PHP ساختار یافته، و توسط اچ تی ام ال (HTML) و سی اس اس (CSS) طراحی شود. تم ها ممکن است به طور مستقیم با استفاده از ابزار مدیریت "Appearance" در داشبورد نصب شوند، یا مستقیماً در پوشه تم ها، به عنوان مثال از طریق FTP کپی شوند. PHP، HTML و CSS موجود در تم ها می توانند بطور مستقیم اصلاح شوند تا رفتار تم تغییر یابد.

برنامه نویسی افزونه وردپرس

چرا ما پلاگین می سازیم؟

اگر یک قانون اساسی در توسعه وردپرس وجود دارد، این است: هسته وردپرس را لمس نکنید. این بدان معنی است که شما فایل های اصلی وردپرس را برای افزودن عملکرد به سایت خود ویرایش نمی کنید. به این دلیل است که، وقتی وردپرس به نسخه جدیدی بروزرسانی می کند، تمام پرونده های اصلی را رونویسی می کند. بنابراین، هر عملکردی که می خواهید اضافه کنید باید از طریق افزونه ها با استفاده از API های تأیید شده وردپرس اضافه شود.

افزونه های وردپرس بسته به کارهایی که می خواهید انجام دهند، می توانند به همان اندازه ساده یا پیچیده باشند. ساده ترین افزونه یک فایل PHP است. افزونه ها به شما امکان می دهند تا عملکرد WordPress را بسیار لمس کنید بدون اینکه خود هسته وردپرس را لمس کنید.

با ساختن افزونه خود، وردپرس را گسترش می دهید، یعنی می توانید ویژگی های دیگری را در بالای آنچه وردپرس ارائه می دهد، بسازید. به عنوان مثال، می توانید افزونه ای بنویسید که پیوندهای مربوط به ده پست اخیر در سایت شما را نشان می دهد. یا با استفاده از انواع پست های سفارشی وردپرس، می توانید افزونه ای را بنویسید که یک سیستم بلیط پشتیبانی کامل را با اعلان های ایمیل، وضعیت بلیط های سفارشی و یک درگاه مشتری دار ایجاد می کند.

بیشتر افزونه های وردپرس از پرونده های زیادی تشکیل شده است، اما یک افزونه در واقع فقط به یک فایل اصلی نیاز دارد که دارای یک DocBlock به طور خاص در هدر است. به عنوان یک نویسنده افزونه، شما فرصتی شگفت انگیز برای ایجاد افزونه ای دارید که توسط میلیون ها کاربر WordPress نصب و تنظیم شود. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که ایده عالی خود را به کد تبدیل کنید.

در ساده ترین آن، یک افزونه وردپرس یک فایل PHP است که توضیحی برای عنوان هدر افزونه وردپرس دارد. به شدت توصیه می شود که برای نگه داشتن افزونه خود یک دایرکتوری ایجاد کنید تا همه فایل های افزونه شما به طور مرتب در یک مکان سازماندهی شوند.

ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

آموزش ساخت فروشگاه آنلاین با وردپرس

در طی چند سال گذشته، وردپرس از یک ابزار انتشار اولیه به یک سیستم مدیریت محتوای قوی (CMS) توسعه یافته است. پیش از این وردپرس یک بستر مطلوب برای ایجاد فروشگاه های آنلاین نبود. اما امروز همه چیز متفاوت است و این راه حل بلاگ نویسی و CMS به طور گسترده برای توسعه فروشگاه های اینترنتی سودآور مورد استفاده قرار می گیرد.

وردپرس بهترین سازنده وب سایت است و بسیار بالاتر از رقبای خود، جوملا و دروپال است. این کشور با 67٪ از کل سایت هایی که از CMS استفاده می کنند، در بازار پیشرو است. جوملا با 11٪ درصد در رده دوم قرار دارد و پس از آن دروپال با 7٪ در جایگاه دوم قرار دارد.

فروشگلاه محصولات فیزیکی

اگر محصولات فیزیکی را در حال حاضر نمی فروشید، افزودن آنها به فروشگاه آنلاین موجود شما می تواند فرصتی خارق العاده برای رشد درآمد شما و ارتباط شما با مشتریان فراهم کند. با وجود زمان، منابع و بودجه محدود، افزودن کالاهای فیزیکی ایده خوبی است.

فروشگاه محصولات مجازی دانلودی

علاوه بر کالاهای فیزیکی، می توانید محصولات مجازی را نیز اضافه کنید و خریداران از طریق دانلود یا لینک به آنها دسترسی پیدا می کنند. دو نوع محصول نامشهود وجود دارد: مجازی و قابل دانلود. بعضی اوقات ممکن است یک محصول مجازی باشد و بعضی اوقات ممکن است مجازی و قابل دانلود باشد، برای مثال:

  • اشتراک وب سایت مجازی است اما قابل دانلود نیست.
  • یک سرویس، مجازی خواهد بود اما قابل دانلود نیست.
  • کتاب الکترونیکی هم مجازی و هم قابل دانلود می باشد.

ساخت فروشگاه آنلاین با ووکامرس

در یک جمله، ووکامرس بهترین راه برای تبدیل وب سایت وردپرس شما به یک فروشگاه الکترونیکی کاملا کاربردی است. از لحاظ فنی، WooCommerce پلاگین وردپرس است. برای کارکردن نیاز به نصب و فعال کردن آن مثل هر پلاگین دیگر است. اپن سورس و رایگان است. محبوب ترین افزونه تجارت الکترونیک برای وردپرس است. شما می توانید آن را تنظیم و خودتان آن را پیکربندی کنید. راه اندازی سریع است معمولا فقط یک بعد از ظهر طول می کشد. با هر گونه طراحی/ تم شما در سایت وردپرس کار می کند. با WordPress + WooCommerce چه محصولاتی می توانید بفروشید؟

  • محصولات دیجیتال (به عنوان مثال نرم افزار، دانلود، کتاب الکترونیکی)
  • محصولات فیزیکی
  • سرویس ها
  • رزرو (به عنوان مثال برای قرار ملاقات، و یا هر چیز دیگری که می توانید رزرو کنید)
  • اشتراک ها
  • محصولات دیگر افراد - به عنوان یک واسطه
  • سفارشی سازی

به عبارت دیگر شما می توانید با وب سایت خود درآمد کسب کنید. نحوه ایجاد فروشگاه:

  • مرحله 1. دریافت نام دامنه و هاست
  • مرحله 2. نصب وردپرس (رایگان)
  • مرحله 3. نصب پلاگین WooCommerce (رایگان)
  • مرحله 4. ایجاد صفحات Shop، Cart، Checkout و My Account
  • مرحله 5. تنظیمات لوکال هاست
  • مرحله 6. درک مالیات بر فروش در ماژول مالیات - نرخ مالیات بر اساس محل فروشگاه شما
  • مرحله 7. انتخاب یک روش پرداخت
  • مرحله 8. اضافه کردن اولین محصول خود
  • مرحله 9. انتخاب یک تم برای فروشگاه آنلاین خود (رایگان)
نظرتون درباره این نوشته چیه؟ عالیه بد نیست خوب نبود