پیشنهاد فرادرس

آموزش گواهینامه (Word 2010 Microsoft Office Specialist Certification Exam (77-881

دسته بندی ها: آموزش آفیس ، آموزش های لیندا (Lynda) ، آموزش ورد (Word)

lynda-word-2010-prepare-for-the-microsoft-office-specialist-certification-exam-77-881

آیا این نوشته را دوست داشتید؟
Cert Prep: Word 2010 Microsoft Office Specialist (77-881) Publisher:Lynda Author:Jennifer McBee Duration:4h 15m Level:Intermediate

Become a Microsoft Office Specialist. Study to pass the MOS Word 2010 certification exam with our training videos, free exercise files, and full-length practice test.
Released: 10/31/2016

Demonstrate your mastery of Microsoft Word. Study to pass the Microsoft Word 2010 certification exam and become a Microsoft Office Specialist. This course, created by Microsoft Certified Trainer Jennifer McBee, helps test-takers prepare for exam 77-881, which covers seven core objectives for Word 2010.

Explore the Microsoft certification program and then walk through all the exam objectives in detail. Learn about sharing and maintaining documents, formatting content, applying page layout and reusable content, including illustrations and graphics, proofreading documents, applying references and hyperlinks, and performing mail merge operations. Get hands-on experience with free downloadable practice files and take the challenges to test your skills. The course wraps with a full-length, 50-minute practice exam.

Topics include:

Preparing for the exam
Creating new Word documents
Protecting and sharing documents
Formatting content using font and paragraph attributes
Creating tables and custom bullet characters
Inserting breaks, headers and footers, and watermarks
Adding and formatting illustrations, graphics, and SmartArt
Creating Quick Parts from existing objects
Proofreading documents and configuring AutoCorrect
Applying endnotes, footnotes, and hyperlinks
Setting up and executing a mail merge
Taking a full-length practice exam

Introduction
Welcome
58s
What to know before watching this course
24s
Using the exercise files
44s
Using the learning supports
1m 26s
1. Microsoft Office Specialist (MOS) Exam Overview
Understand the different kinds of Microsoft Office Specialist certifications
1m 43s
Prepare for the exam
2m 49s
Exam format and time allotment
3m 25s
2. Creating, Sharing, and Maintaining Documents
Create new documents
2m 58s
Insert text
4m 38s
Apply different views to a document
4m 19s
Protect a document
3m 50s
Manage document versions
4m 28s
Share documents
4m 20s
Save a document
4m 15s
Challenge: Share and maintain documents
2m 51s
Solution: Share and maintain documents
2m 55s
3. Format Content
Apply font attributes
4m 39s
Apply paragraph attributes
3m 23s
Navigate using Go To
2m 57s
Use Find and Replace
4m 43s
Apply indentation to paragraphs
4m 57s
Apply tab settings to paragraphs
6m 6s
Apply spacing settings to text and paragraphs
5m 3s
Create tables
5m 37s
Modify tables
5m 57s
Create and apply bullets
5m 17s
Challenge: Insert and format text
32s
Solution: Insert and format text
4m 40s
4. Applying Page Layout and Reusable Content
Insert page, section, and column breaks
4m 26s
Margins and hyphenation
4m 27s
Apply themes
3m 42s
Create and insert headers and footers
3m 37s
Insert and modify text boxes
5m 19s
Insert and modify cover pages and watermarks
4m 2s
Add page backgrounds and borders
3m 31s
Challenge: Apply page layout and reusable content
32s
Solution: Apply page layout and reusable content
6m 9s
5. Including Illustrations and Graphics
Insert pictures, clip art, and shapes
7m 13s
Format pictures, clip art, and shapes
6m
Insert and format SmartArt
5m 20s
Insert and format WordArt
3m 55s
Create Quick Parts from objects
5m 6s
Challenge: Apply references
32s
Solution: Apply references
6m 10s
6. Proofreading Documents
Use spelling and grammar check
4m 19s
Configure AutoCorrect settings
5m 33s
Insert and modify comments
4m 2s
Challenge: Add document objects
25s
Solution: Add document objects
3m 12s
7. Applying References and Hyperlinks
Insert and edit hyperlinks
4m 31s
Create endnotes and footnotes
5m 3s
Create and update a table of contents
5m 25s
Challenge: Add document objects
27s
Solution: Add document objects
5m 20s
8. Performing Mail Merge Operations
Set up a mail merge
4m 38s
Execute a mail merge
5m 54s
Challenge: Set up and execute a mail merge
35s
Solution: Set up and execute a mail merge
5m 59s
9. Practice Exam
Challenge: Full-length MOS sample exam for Word 2010
1m 11s
Solution: Full-length MOS sample exam for Word 2010
28m 38s
Conclusion
Next steps
44s

پیشنهاد فرادرس